logo

Poslovni Inkubator

Ukoliko imate poslovnu ideju i treba Vam pomoć da je sprovedete, mi smo tu da Vam pomognemo. Pratite novosti i termine konkursa za pristupanje.
inkubator@biz-zr.co.rs
+381(0)23 512 260

Poslovni inkubator Zrenjanin BIZ je preduzeće osnovano sa namerom da podrži preduzetnički proces preduzeća koja se bave delatnošću iz sektora usluga i podstiče njihovu inovativnost, kako bi se nivo uspešnosti takvih kompanija povećala. Samo preduzetnici sa održivim projektima mogu da postanu stanari BIZ-a, koji će im pružiti više modela usluga, podrške i resursa. BIZ stanarima pruža formalno organizaciono okruženje sa menadžmentom, organizuje sistem planiranja, monitoringa i razvoja stanara, sistem merenja učinka, organizuje treninge i edukaciju, uključujući i pomoć u pripremi poslovnog plana, marketinga, istraživanja tržišta, pomoć u razvoju tehničke i druge dokumentacije, dobijanje odgovarajućih sertifikata i dr.
U zrenjaninskom inkubatoru će svoj rad započeti novoformirane kompanije koje su na konkursu za poslovne ideje ocenjene kao najbolje.

Time su one stekle status stanara u inkubatoru,
Tokom stanovanja u inkubatoru stanari će imati razne oblike podrške, kao što su treninzi, edukacija, poslovni saveti, pravni i računovodstveni saveti. Osim toga, stanari će dobiti i deo kancelarijske opreme i materijal, što podrazumeva znatno manje troškove poslovanja i početnicima povećava šanse za opstanak na tržištu.
Cilj je da se inkubator proširi – kako bi se kroz inkubator stvorila baza za podršku malim i srednjim preduzećima.
Inkubator predstavlja realizaciju strategije održivog razvoja Grada Zrenjanina

Konkurišite za prijem u poslovni inkubator danas

Pozovite nas i zakažite sastanak sa nama