logo

Poslovni Inkubator

Ukoliko imate poslovnu ideju i treba Vam pomoć da je sprovedete, mi smo tu da Vam pomognemo. Pratite novosti i termine konkursa za pristupanje.
inkubator@biz-zr.co.rs
+381(0)23 512 260
 

Prijatelji

Poslovni Inkubator Subotica

Poslovni Inkubator Subotica osnovan je sa ciljem da pruži podršku razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva. Obezbeđivanjem tehničkih, poslovnih i obrazovnih usluga svojim stanarima nudi poslovno okruženje povoljno za njihov rast i razvoj.

Tehnički fakultet “Mihajlo Pupin” Zrenjanin

MPU Univerzitet u Novom Sadu Tehnički fakultet “Mihajlo Pupin” Zrenjanin Visokoobrazovna naučna organizacija za školovanje kadrova za politehnicko obrazovanje i vaspitanje. Pored nastave, vrši i sledeće delatnosti: naučno-istraživački rad, prenošenje rezultata nauke u cilju racionalizovanja visokog školstva i unapređenja privrede i društva.

Timişoara Software Business Incubator

Timişoara Software Business Incubator supports the companies in Timiş County which are specialized in software development. We do this by providing advantages in office rental, connectivity to communication networks, business networking, assistance in entrepreneurial development, consultancy, promotion and secretarial services.

Poduzetnički inkubator BIOS

Poduzetnički inkubator BIOS osnovan je ciljem podupiranja razvoja malog i srednjeg poduzetništva. Pružanjem poslovnih, tehničkih i obrazovnih usluga uz povoljan zakup poslovnog prostora stvoreno je poslovno okruženje u kojem poduzetnici početnici imaju adekvatne uvjete za rast i razvoj.

Poslovni inkubator Senta 

Poslovni inkubator Senta u saradnji sa Opštinom Senta, Fondom za podršku investicija u Vojvodini, Izvršnim većem AP Vojvodine i drugim partnerima promovisati Sentu kao investicionu lokaciju i nuditi poslovni prostor na korišćenje stranim investitorima za poslovne delatnosti vezane za uspostavljanje investicionih projekata u Opštini Senta i AP Vojvodini.